Меню Затваряне

Здраве

Процедурите, които се извършват в Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис, изискват особено внимание и прецизност по отношение на хигиената. Както мануалните процедури (масажите), така и чревната хидротерапия (ЧХТ) са лични процедури, за които ние сме взели всички мерки по отношение на осигуряване висока степен на хигиена и използваме утвърдени дезинфекционни и миещи препарати. Всички консумативи, които използваме, са за еднократна употреба, което осигурява комфорт и сигурност на доверилите ни се.

В центъра редовно се провеждат тестове за контрол на общото органично замърсяване, чрез съвременни методи и техники. Определени са критичните контролни точки, местата и моментите, където е необходимо да се провежда регулярно мониторинг, за да се изключи опасността от замърсяване, което би било предпоставка за развитие на микроорганизми. Процесите на санитаризиране са по установени и одобрени процедури, като не се спестява нито един етап от заложените изисквания.

Запишете за нашият бюлетин за да бъдете сред първите научили за новите ни промоции.

Успешно се записахте за нашият бюлетин

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Оздравителен Център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.