Меню Затваряне

Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис се ангажира с продажбата на канген машини най-ново поколение.

Всеки гост на Центара ни, закупил канген машина, получава 3 безплатни процедури хидроколонтерапия (ХКТ).

(свържете се с Центъра ни за среща)

В нашия Център можете да се запознаете с един от предлаганите модели уреди, да опитате от водата и да получите конкретни сведения за работата на машината и нейните приложения в ежедневието ви.

Променете водата – променете своя Живот!

Ако искате да бъдете здрави – пийте добра вода!

Ето и повече информация за ползите от канген водата в нашето ежедневие сред замърсена околна среда и за ултрапревенция на нашето Здраве.

Канген водата е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества.

В алкална среда тялото ни се пречиства и стартира процеса на самолечение. Хората, които пият канген вода, след няколко дни чувстват прилив на енергия, поради очистването на кръвта, в която започва да тече голямо количество кислород, необходим на всички клетки.

Също така рН на тялото се променя от киселинно към алкално. Научно е доказано, че раковите клетки не могат да се размножават в алкална среда. Пиенето на канген вода в продължение на три месеца пречиства дебелото черво. Постепенно изчезват болките в ставите, екземите, псориазиса, проблемите с кръвното налягане, алергиите и др.

Канген водата се произвежда от специализиран апарат (не много обемист настолен уред), който първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира посредством  процеса „електролиза“, който разделя водата на алкална и киселинна. Йонизаторът в канген уреда променя чешмяната вода в алкална, питейна вода, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси. 

В канген водата се запазват всички полезни минерали, от които човешкия организъм има нужда. 

Названието „канген“ произхожда от японското разбиране за „завръщане към произхода (към първоначалното)“.

Канген водата се описва най-добре като сбор от: алкална, йонизирана, антиоксидантна, богата на електрони, структурирана, наситена с активен водород, оксидационно редуцирана, микроклъстерна и енергизираща вода.

Ето и предимствата на канген водата:

  1.  тя е богата на антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали
  2.  тя е алкална и неутрализира киселинността в организма
  3.  тя хидратира перфектно нашия организъм
  4.  тя се използва вече десетилетия в японските болници!
  5.  тя се произвежда от сертифициран медицински уред
  6.  тя е единствената вода, наградена със Златен печат от Световната асоциация за качество на водите
  7.  Подпомага обмяната на веществата и стартира процес на самолечение. 

Свойствата на канген водата

Антиоксидантна канген воданеутрализира свободните радикали 

Какво представляват антиоксидантите? Това са група елементи, които предпазват човешките клетки от пагубното въздействие на свободните радикаликоито могат значително да увредят имунната систма на човека. 

В по-широк смисъл към думата „антиоксиданти“ могат да бъдат добавени всички фактори, които забавят или предотвратяват окислителното увреждане на биологичните структури.

Питейната канген вода притежава и антиоксидантни свойстваТе се получават чрез електролиза, която йонизира чешмяната вода и я обогатява с електрони, неутрализиращи свободните радикали.

По-голямата част от бутилираните води и чешмяната вода нямат антиоксидантно действие. Обикновено те са киселинни и допринасят за допълнителното окисляване на нашия организъм. Повишената киселинност в организма постепенно води до хронични заболявания.

Канген водата съдържа три пъти повече антиоксиданти от зеления чай!

Какво са свободните радикали? Свободните радикали са нестабилни атоми на кислорода, които предизвикват киселинност в организма и причиняват преждевременното стареене. Увеличаването на свободните радикали възниква в резултат на неправилен начин на живот: големи количества захар, животински белтъчини, постоянен стрес, малко движение, недостатъчна хидратация др.

Канген водата може да действа като ключов елемент за поддържане на оптимално Здраве чрез способността си да неутрализира свободните радикали.

Нашето тяло също разполага със собствени антиоксиданти (коензим Q10, глутатион и др.), които ефективно се борят с действието на свободните радикали. Но за съжаление, с напредването на възрастта, с приема на еднообразна и непълноценна храна и с непрекъснато увеличаващите се негативни фактори (цигарен дим, замърсен въздух, химически преработена храна и вода) количеството и ефективността на антиоксидантите намалява обратно пропорционално на активността на радикалите.

Алкална канген воданеутрализира киселинността в организма 

Питейната канген вода е алкална. Това нейно свойство се получава чрез електролиза, която йонизира чешмяната вода и я разделя на алкална и киселинна. Алкалната вода помага да се неутрализира киселинността в организма.

Казано накратко, клетките в нашето тяло трябва да останат в естественото си алкално-киселинно равновесие, за да сме здрави. Неправилният начин на живот, а именно: недостатъчното пиене на вода, постоянният стрес, киселинните и рафинираните храни, с които се храним, подсладените киселинни напитки и бутилираните киселинни води не помагат за подобряването на нашето здраве.

Преструктурирана канген вода – преструктурираната канген вода хидратира по-добре

Питейната канген вода е преструктурирана. Това свое качество тя получава чрез процеса на електролиза, който йонизира чешмяната вода и променя нейната структура. Тя се състои от микроклъстерни водни молекули (5-6 молекули в клъстер). Ето защо тя се усвоява шест пъти по-бързо (т.е. по-бързо насища клетката). Канген водата преминава по-лесно през клетъчната мембрана, и по този начин многократно се увеличава водният обмен в клетките, което явление спомага за пълното елиминиране на токсините в тях и улеснява детоксикацията на клетъчно ниво. Кангн водата помага на тялото да се освободи от киселинните отпадъци. Чешмяната вода и някои бутилирани води не са преструктурирани. Състоят се от 10-13 молекули в клъстер.

Любопитен факт: Имате ли чувство на тежест в стомаха, когато се стремите да пиете от 8-10 чаши вода дневно? Това се случва, защото бутилираната и чешмяната вода хидратират тялото по-бавно от водата Канген, те по-трудно се усвояват от организма и се задържат много по-дълго в стомаха. 

 

Запишете за нашият бюлетин за да бъдете сред първите научили за новите ни промоции.

Успешно се записахте за нашият бюлетин

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Оздравителен Център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.