нашият екип

Ако искате да се преборите с излишните килограми, досадните алергии, високия холестерол и още редица нездрави състояния в организма или просто искате да почувствате ползата от прилаганите здравословни лечебни методи за отличен тонус и в изобилие от енергия, можете да се доверите на екипа на Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис.

Ади и Милен Цанови – ръководители на Оздранителен цънтър БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибисс нашата история с болестта „рак“ и победата над нея можете да се запознаете от нашата книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“. (http://behealthybg.blogspot.com/2017/10/blog-post_16.html) 

Антоанета Иванова (Тони) е много слънчева и лъчезарна млада дама. Тя е борбена и романтична. Мото й е: Аз, мога! Вярва в красотата на мечтите. Ако не говори или споделя неща, свързани със здравето, говори и споделя неща за любовта.

По професия е медицинска сестра. Има опит в коремна хиригия, пластична хирургия, ортопедия, личен лекар-педиатър, както и в социалния сектор. Ала мечтите и желанията й да се развива не спират до тук. Завършва магистратура “Управление на здравни грижи” в „Медицински Университет“ в гр. София с идеята един ден да осъществи детската си мечата – да управлява здравен център.

Тони обожава музиката, танците и смеха! Обича да работи за благото на хората, не само защото тя вярва, че това е нейното житейско призвание, а защото засища жаждата й за личностен хуманизъм. Тя вярва, че бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Владимир Каменов e магистър кинезитерапевт в НСА „Васил Левски”. Завършил тази специалност, воден от желанието да помага на хората. Няколко години Влади работи в сферата на туризма като масажист в различни спа центрове. От там идва и  интереса му към източните масажи. Любознателен е към концепцията на Изтока за човешкото тяло – една вселена, изпълнена с енергия и неделимост на отделните й  части.

През 2012 г. завършва 3-годишен курс на обучение в Лондон по шиацу, който му открехва вратите към тайните на китайската нетрадиционна медицина. Не след дълго дойде идва време за ново предизвикателство. Започва работа като кинезитерапевт в отделението по ортопедия и травматология на болница „Сердика”. За кратко време се научава да работи с хора, претърпели операция за смяна на ставите (тазобедрена, колянна), и такива с различни фрактури на крайниците.

През свободното си време Влади лесно може да бъда намерен сред природата. Разходките в планината, първите изкачени върхове на синовете му, карането на ски със семейството – всичко това му дава сили да върви напред. Неговото мото е: Живейте така, че да привнесеш живот към годините, а не години към живота.

Радослава Кафелова (Ради) – те е не просто „Радичка“, а член на Семейство Цанови, които припознават нейното семейно членство преди няколко години, доверявайки на нейните знания и умения малка част от личните си и голяма част от професионалните си отговорности. Именно тя поема ангажимента за Оздравителния център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис с всички нейгови малки и големи „разправии“, свързани с различни отговорни институции, лица, наредби и разпоредби. Или както всички наоколо обичат за казват: Питай, Кафелова (Кафи) – тя знае всичко! Или пък, ако не го знае, значи ще го разбере!

През годините съвместно себереализиране Ради доказва, че да бъдеш отговорен и прецизен в това, което правиш, не е трудно, стига да имаш желание да се учиш и развиваш в дадена област-бранш-професия. Ради има прекрасно семейство, което тя обгрижва с огромна обич и разбиране.

Ради е първият отзовал се съмишленик на Семейство Цанови в Житейската им Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“. Тя играе огромна роля не просто в семейните дела на Семейството, ала и във всяка една инициатива, свързана с Мисията, която споделя.

Ради и нейното семейство живеят прецизен здравословен Живот, изпълнен с много ползотворност, радост и семейна гордост.

Стефани Цанова – голямата дъщеря на Ади и Милен, която се включва в проекта „БЪДИ ПРОМЯНАТА!“ в желанието си да приключи своето университетско образование с ползотворна дипломна работа на тема „Психология на болестта“. Стефани учи в City College (филиал на The University of Sheffield) – Солун, Гърция. Тя прекъсна образованието си за една година (между 2 и 3 година), за да участва в Оздравителната програма на Остров Ко Самуи, Тайланд, която нейните родители осъществяват в помощ на хората, които търсят начин да променят себе си, своите навици и отношение към живота извън Матрица на ежедневните грижи у дома.

Стефани е много лъчезарна и жизнерадостна млада дама, която не спира да мечтае за по-добър и пълноценен живот за всички хора.