Нашият екип

Ако искате да се преборите с излишните килограми, досадните алергии, високия холестерол и още редица проблеми свързани с храносмилателния тракт или просто да почувствате ползата от прилаганите здравословни методи с блестяща кожа и изобилие от енергия, можете да се доверите на младия, амбициозен и високо квалифициран екип от специалисти в областта на рехабилитацията и кинезитерапията при нас.
Прилагаме различни масажни техники, използвайки водещи фирми за професионална козметика, съчетани с високо-технологичната немска апаратура „Nemectron” за постигане на отлични резултати за кратък период от време. При нас се разработват индивидуални програми съобразени с целите и желанията на клиентите.

 

Иванка Георгиева

Медицински рехабилитатор, ерготерапевт с опит повече от 9 години в областта на  процедурите за пречистване и укрепване на човешкото здраве. По настоящем изпълнява майчинският си дълг.

Силвия Петрова

DSC02074.jpg  Най-младият член на екипа, сертифициран специалист по масаж, насочена към работа с техники за редуциране на теглото и прочистване на организма.

Мария Събева

Mariq.jpgСъосновател и ръководител на това райско кътче за пречистване на организма е Мария Събева – специализирала в САЩ и лицензиран чревно-хидротерапевт от Международната Асоциация по Чревна хидортерапия – САЩ. Пречистващият и детоксикиращ ефект се подсилва и от действието на парна баня с ароматите на етерични масла от различни билки.

certificate1 certificate2 certificate3 certificate4 certificate5 certificate6