Меню Затваряне

нашият екип

Ако искате да се преборите с излишните килограми, досадните алергии, високия холестерол и още редица нездрави състояния в организма или просто искате да почувствате ползата от прилаганите здравословни лечебни методи за отличен тонус и в изобилие от енергия, можете да се доверите на екипа на Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис.

Ади и Милен Цанови – ръководители на Оздранителен цънтър БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибисс нашата история с болестта „рак“ и победата над нея можете да се запознаете от нашата книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“. (http://behealthybg.blogspot.com/2017/10/blog-post_16.html) 

 

Здравейте, Приятели на Здравето!

Казвам се Станислава Симеонова. Родена съм през септември 1977г.  Омъжена съм и се радвам на две прекрасни дъщери, които понастоящем са в тийнеджърската възраст. Родена съм в гр.Плевен и до скоро живеех там. Изборът ми да сменя местоживеенето си и професионалната си реализация е свързан с факта, че една от дъщерите ми начена нов етап в своето образование, което се случва и ще се случва, надявам се, в едно достатъчно перспективно от гледна точка надграждащи знания и умения училище в гр.София. И тъй като преди всичко в живота си аз съм майка, и това, което ме интересува най-много, е физическото и не на второ място емоционалното здраве на моите деца, прецених, че ситуацията изисква моето присъствие.

 В професионален план притежавам  знания и опит в областта на медицината. Последното съм придобила в Медицински колеж – гр.Плевен и последващите клинични и доболнични практики. Опитът в областта на медицината ми даде възможност да изградя собствено становище по отношение ефективността на конвенционалните методики в здравеопазването. В жизения си път до момента съм намерила сили да запазвам собственото си мнение, опитвайки се да се дистанцирам от него в желанието си да разбера и/или подкрепя човека насреща. Не натрапвам вижданията си, но и не се отказвам от тях, докато не се уверя сама в истинността на различното. Жизненият път на човека по принцип е безусловно и неизбежно свързан с безброй ситуации, доказващи или опровергаващи  установените истини. Така и ние в моето семейство ежедневно се сблъскваме с казуси, които обогатяват познанието ни за вариациите на човешката личност. Ежедневно водим разговори за преживени случки, анализираме поведението си, както нашето така и на хората около нас, търсим мотивите, подтикващи и/или оправдаващи дадени действия, опитваме се да намерим ефективните стратегии за установяване на синхроност с реалността във и около нас.

Здравеопазването за мен бе и е една много нищожна част от личния ми и професонален път. Не омаловажавам медицината като цяло, но моето сърце и душа намериха себе си в науката психология. Колкото трагично необозрима, толкова и безизразно еклектична, тя е нещото, което ме накара да вярвам, че мога да обичам и да подаря себе си безпрекословно. Да – обичам психологията! Тя е навсякъде и във всичко: в неповторимите ситуации, в непредвидените действия, мисли, намерения, минало, настояще, бъдеще … Знам, че психологията е наука, в която със сигурност ще се изгубиш, но дали пък това не е начина отново да намериш себе си и пътя към хората, онзи истинския път, лишен от пресмятане и остойностяване на всичко и всички!? Дали тя, психологията, не е по-прекият път към ценното в живота ни…

Това съм аз. Човек, търсещ  истини и догми, предварително знаещ, че такива няма. Човек, страдащ от болката на другите, опитващ се да намери и запази доброто, колкото и субективно да е то. Това съм аз! Проста Стани. Добре дошли в Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис!

 

Радослава Кафелова (Ради) – те е не просто „Радичка“, а член на Семейство Цанови, които припознават нейното семейно членство преди няколко години, доверявайки на нейните знания и умения малка част от личните си и голяма част от професионалните си отговорности. Именно тя поема ангажимента за Оздравителния център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис с всички нейгови малки и големи „разправии“, свързани с различни отговорни институции, лица, наредби и разпоредби. Или както всички наоколо обичат за казват: Питай, Кафелова (Кафи) – тя знае всичко! Или пък, ако не го знае, значи ще го разбере!

През годините съвместно себереализиране Ради доказва, че да бъдеш отговорен и прецизен в това, което правиш, не е трудно, стига да имаш желание да се учиш и развиваш в дадена област-бранш-професия. Ради има прекрасно семейство, което тя обгрижва с огромна обич и разбиране.

Ради е първият отзовал се съмишленик на Семейство Цанови в Житейската им Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“. Тя играе огромна роля не просто в семейните дела на Семейството, ала и във всяка една инициатива, свързана с Мисията, която споделя.

Ради и нейното семейство живеят прецизен здравословен Живот, изпълнен с много ползотворност, радост и семейна гордост.

Стефани Цанова – голямата дъщеря на Ади и Милен, която се включва в проекта „БЪДИ ПРОМЯНАТА!“ в желанието си да приключи своето университетско образование с ползотворна дипломна работа на тема „Психология на болестта“. Стефани учи в City College (филиал на The University of Sheffield) – Солун, Гърция. Тя прекъсна образованието си за една година (между 2 и 3 година), за да участва в Оздравителната програма на Остров Ко Самуи, Тайланд, която нейните родители осъществяват в помощ на хората, които търсят начин да променят себе си, своите навици и отношение към живота извън Матрица на ежедневните грижи у дома.

Стефани е много лъчезарна и жизнерадостна млада дама, която не спира да мечтае за по-добър и пълноценен живот за всички хора.

 

 

 

Запишете за нашият бюлетин за да бъдете сред първите научили за новите ни промоции.

Успешно се записахте за нашият бюлетин

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Оздравителен Център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.