Меню Затваряне

Прочистване на черен дроб и жлъчен мехур

С цел да проведете ефективно и пълноценно прочистване на черен дроб-жлъчката е необходимо да започнете с подготвителен период, който е с продължителност около две седмици, като добре изчистите дебелото черво. Най-ефективно това се постига с няколко процедури чревна хидротерапия за периода.

Освен това чревната хидротерапия може да се съчетава с клизми, които да се правят при домашни условия. Клизмите през първата седмица са всеки ден сутрин, а през втората седмица са през денотново сутрин. Подготвят се 2 л преварена вода, в която се добавя 2 суп. лъжици чист органичен ябълков оцет. Водата трябва да бъде с темература около тази на човешкия организъм, т.е. нито много гореща, нито много студена.

Препоръчително е през този период редовно да нагрявате организма, използвайки сауна, топла вана или горещи душове. През летния сезон можете да провеждате и слънчеви бани. В хранителния режим за подготвителния период се изключват месо, риба, мляко и млечни продукти.

Повече за необходимостта от прочистване на черен дроб-жлъчка и как да се проведе прецизно то, четете в нашата Книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“, която можете да намерите във всяка добра книжарница в страната.

Запишете за нашият бюлетин за да бъдете сред първите научили за новите ни промоции.

Успешно се записахте за нашият бюлетин

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Оздравителен Център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.