Меню Затваряне

Общество

Социална харта

Уважение, лоялност, постижения и дискретност са не просто нашите ценности, но и сърцевината на нашата фирмена култура. Ние се отнасяме към всички служители, сътрудници и партньори честно, отговорно и в съответствие с местните норми и разпоредби.

С особено внимание и уважение се отнасяме към следните права и принципи:

здравословни и безопасни условия на труд ·        Ние гарантираме създаването на безопасни и хигиенни условия на труд в съответствие с приложимите закони и подзаконови актове. Служителите са обучени, така че могат да допринасят за по-безопасна и хигиенична работна среда.
без детски труд ·        Центърът наема само хора, които са над минималната възраст за наемане на работа, както е предвидено в конвенциите на МОТ и националното законодателство.
без принудителен труд ·        Всеки трябва да работи според собствената си свободна воля. Центърът не приема каквато и да е форма на принудителен труд. Служителите имат право да прекратят трудовите си правоотношения, след подаване на предизвестие в разумен срок.
работно време ·        Регламентирано работно време и извънредният труд не може да надвишава максималните законови ограничения.
свободно сдружаване в национални или международни организации ·        Центърът зачита правото на служителите да се присъединяват към организации и да изразяват своите възгледи относно важни въпроси по законен начин. Правото да се договарят колективно не може да бъде ограничено.
предотвратяване на злоупотреби и тормоз ·        Всички в Центъра трябва да се стремят да създават работна среда, в която всеки служители да се третира по справедлив начин въз основа на принципите на недискриминация, уважение и човешко достоинство.

 

Запишете за нашият бюлетин за да бъдете сред първите научили за новите ни промоции.

Успешно се записахте за нашият бюлетин

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Оздравителен Център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.