Меню Затваряне

Приживе Доц. Едрева бе водещ консултант и при проектирането, изграждането и въвеждането в експлоатация на множество СПА центрове и хотели в България, и в чужбина. Обучила е много медицински кадри в тази област. Като ръководител в балнео-водолечебния сектор тя е въвеждала редица ефективни водолечебни процедури, между които е и чревната хидротерапия.


В Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис за първи път в България е въведена отворена система за чревна хидротерапия (Angel of Water) – най-модерната и функционална система за дълбока промивка на дебелото черво. Съкращението SPA идва от латински Sanus Per Aquam и означава „Здраве чрез вода”. И тъй като чревната хидротерапия е метод, изцяло покриващ се с идеята за SPA, това е и основният метод, използван за очистване на организма в нашия център.


Делото на доц. Едрева умело продължава нейната снаха Мария Събева, която отдава в продължение на няколко години ежедневието си за Здравето на хората, търсещи по-пълноценен и дълголетен Живот.


Ние, Ади и Милен Цанови, изживяваме своята успешна история с диагнозата „рак“ през 2014 година. Нашата История с болестта сме описали в нашата Книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“. По Пътя на Промяната Животът ни срещна с Мария, която в края на 2017 година реши да се довери на нашите знания за Здравето, поверявайки в отговорните ни ръце Оздравителния център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис. Едно уютно кътче в големия град, в което човек може да се погрижи за себе си и своето физическо Аз.


home_2spaibis_2

 

Вашият коментар

Запишете за нашият бюлетин за да бъдете сред първите научили за новите ни промоции.

Успешно се записахте за нашият бюлетин

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Оздравителен Център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.