мисия ЗДРАВЕ


Приживе Доц. Едрева бе водещ консултант и при проектирането, изграждането и въвеждането в експлоатация на множество СПА центрове и хотели в България, и в чужбина. Обучила е много медицински кадри в тази област. Като ръководител в балнео-водолечебния сектор тя е въвеждала редица ефективни водолечебни процедури, между които е и чревната хидротерапия.


В Оздравителен център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис за първи път в България е въведена отворена система за чревна хидротерапия (Angel of Water) – най-модерната и функционална система за дълбока промивка на дебелото черво. Съкращението SPA идва от латински Sanus Per Aquam и означава „Здраве чрез вода”. И тъй като чревната хидротерапия е метод, изцяло покриващ се с идеята за SPA, това е и основният метод, използван за очистване на организма в нашия център.


Делото на доц. Едрева умело продължава нейната снаха Мария Събева, която отдава в продължение на няколко години ежедневието си за Здравето на хората, търсещи по-пълноценен и дълголетен Живот.


Ние, Ади и Милен Цанови, изживяваме своята успешна история с диагнозата „рак“ през 2014 година. Нашата История с болестта сме описали в нашата Книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“. По Пътя на Промяната Животът ни срещна с Мария, която в края на 2017 година реши да се довери на нашите знания за Здравето, поверявайки в отговорните ни ръце Оздравителния център БЪДИ ПРОМЯНАТА! – Ибис. Едно уютно кътче в големия град, в което човек може да се погрижи за себе си и своето физическо Аз.


home_2spaibis_2

 

Вашият коментар