Меню Затваряне
Адрес:
1421 София, кв. Лозенец, ул. Вежен № 12Аmap
стац. тел.:
02 9632808
моб. тел.:
0887 591 555
e-m@il:
spaibis@bethechangebg.com

Виртуална разходка в SPA център Ибис

Оздравителният ни център работи с предварително записани часове! 

Как да ни намерите: 

с градски транспорт 

С метрото: По втората линия (синята) слизате на спирка Европейски съюз. Продължавате да вървите по бул. Черни връх, посока хотел „Маринела“. От дясната страна на бул. „Черни връх“ има локално платно, успоредно на булеварда. Влизате в локалното платно и след 150-200 м завивате по първата пресечка в дясно. Това е ул. „Вежен“. След около 150 м навътре от булеварда вдясно ще стигнете до бяло-синя кооперация. Входа е по стълбището надолу.

С автобуси номера 94, 102, 98, 9тм или трамвай 6 слизате на спирката Хотел „Маринела“ или Сити Център София. Продължавате да вървите по бул. „Черни връх“ по посока хотел „Маринела“.  От дясната страна на бул. „Черни връх“ има локално платно, успоредно на булеварда. Влизате в локалното платно и след 150-200 м завивате по първата пресечка вдясно. Това е ул. „Вежен“. И отново след около 150 м навътре от булеварда по улицата от дясната ви страна ще стигнете до бяло-синя кооперация. Входа е по стълбището надолу.

с автомобил 

Поради факта, че ул. „Вежен“ е еднопосочна улица, пряка на бул. Черни връх с посока на движение към бул. „Черни връх“ от ул. „Богатица“, Ви препоръчваме следните варианти:

  1. Ако идвате от центъра на София през кръстовището на х-л „Маринела“, можете да влезете в локалното платно на бул. „Черни връх“ и да продължите в посока към хотела, и да потърсите място за паркиране някъде в локалното около първата пряка – ул. „Вежен“. След това пеша да извървите разстоянието от около 150 м по ул. „Вежен“, да стигнете до бяло-синя коопераця от дясната ви страна и да слезете по стълбището надолу към входа.
  2. Ако идвате от центъра на София през кръстовището на х-л „Маринела“, можете да влезете в локалното платно на бул. „Черни връх“, да продължите в посока към хотела до втората пресечка – ул. „Бунтовник“, да завиете по нея, след което по първата вдясно – ул. „Николай Лилиев“ да се спуснете надолу и отново по първата вдясно да завиете, за да се озовете на ул. „Вежен“. И някъде там да паркирате. При голям късмет може и да си намерите място за паркиране около/пред Центъра ни, но вероятността е малка. Не се ядосвайте! ходенето пеша е полезно!!!
  3. Ако идвате по ул. „Богатица“ от кръстовището на басейна „Спартак“, можете да влезете по ул. „Вежен“, която се пада третата пряка и да карате по нея като минете през две квартални кръстовища. На първото сте плътно вдясно, а на второто сте направо. Около второто кръстовище се опитайте да паркирате. Отново е нужен късмет, но както и по-горе е споменато: Не се ядосвайте! ходенето пеша е полезно!!!

*** ВСЕ ОЩЕ около на адреса ни и около него не са въведени зоните за паркиране, така че, ако намерите място, престоят на автомобила ви ще е безплатен.

Vejen12AVhod

Vejen

Вашият коментар

Запишете за нашият бюлетин за да бъдете сред първите научили за новите ни промоции.

Успешно се записахте за нашият бюлетин

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Оздравителен Център БЪДИ ПРОМЯНАТА! - Ибис will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.