Контакти

Адрес:
1421 София, ул. Вежен № 12Аmap
За връзка:
+359 2 9632808
Мобилни телефони:
+359 887 591 555
+359 888 28 05 75
E-mail:
heby@abv.bg

Виртуална разходка в SPA център Ибис

Работим с предварително записани часове!

Как да ни намерите:

С градски транспорт

С метрото: По втората линия (синята) слизате на спирка Европейски съюз. Продължавате да вървите по бул. Черни връх, посока Кемпински Хотел Зографски (японския). От дясната страна на бул. Черни връх има локално платно, успоредно на булеварда. Влизате в локалното платно и след 150-200 м завивате по първата пресечка в дясно. Това е ул. Вежен и отново след около 150 м на вътре от булеварда в дясно ще стигнете до бяло-синя кооперация. Входа е по стълбището на долу.
С автобуси номера 94, 102, 98, 9тм или трамвай 6 слизате на спирката Хотел Хемус или Сити Център София. Продължавате да вървите по бул. Черни връх, посока Кемпински Хотел Зографски (японския). От дясната страна на бул. Черни връх има локално платно, успоредно на булеварда. Влизате в локалното платно и след 150-200 м завивате по първата пресечка в дясно. Това е ул. Вежен и отново след около 150 м на вътре от булеварда по улицата от дясната ви страна, ще стигнете до бяло-синя кооперация. Входа е по стълбището на долу.

Vejen12AVhod

С автомобил

Поради факта, че ул. Вежен е еднопосочна улица, пряка на бул. Черни връх с посока на движение КЪМ бул. Черни връх от ул. Богатица, Ви препоръчваме следните варианти:
1. Ако идвате от центъра на София през кръстовището на х-л Хемус, можете да влезете в локалното платно на бул. Черни връх, да продължите в посока Кемпински Хотел Зографски (японския) и да потърсите място за паркиране някъде в локалното около първата пряка – ул. Вежен. След това пеша да извървите разстоянието от около 150 м по ул. Вежен, да стигнете до бяло-синя коопераця от дясната ви страна и слезете по стълбището на долу към входа.
2. Ако идвате от центъра на София през кръстовището на х-л Хемус, можете да влезете в локалното платно на бул. Черни връх, да продължите в посока Кемпински Хотел Зографски (японския) до втората пресечка ул. Бунтовник, да завиете по нея, след което по първата в дясно (ул. Николай Лилиев), да се спуснете на долу и отново по първата в дясно да завиете, за да се озовете на ул. Вежен и някъде там да се опитате да паркирате. При голям късмет може и да си намерите място за паркиране около/пред студиото ни, но вероятността е нищожна. Не се ядосвайте, ходенето пеша е полезно :)
3. Ако идвате по ул. Богатица от кръстовището на басейна Спартак, можете да влезете по ул. Вежен, която се пада третата пряка и да карате по нея като минете през две квартални кръстовища. На първото сте плътно в дясно, а на второто сте на право и около второто кръстовище се опитайте да паркирате. Отново е нужен късмет, но както и по-горе е споменато: Не се ядосвайте, ходенето пеша е полезно :)
ВСЕ ОЩЕ около нас не са въведени ЗОНИТЕ за паркиране, така че ако намерите място, престоят на автомобила ви ще е безплатен.Vejen